lunes, 30 de enero de 2012

SUPER BUTTER CREAM

*250 gr de mantega sense sal
*450 gr de sucre ( en el cas de no tenir thermomix ha de ser glass)
*1cm de vainilla en branca
*6 cullarades de llet

1) Posar en el got 225gr de sucre prog 20 seg vel progressiva 5\10 i reservar.
2) Repetir l' operació amb els 225 gr de sucre restants.'
3) Afegir la vainilla i prog 10 seg vel progressiva 510.
4) Incorporar la resta d' ingredient prog 1m vel 2.
5) Muntar la crema prog vel 4 sense temps, s' ha de controlar a ull fins que la textura ens quedi com quan munte'm nata.

PD: Aquesta butter cream es pot tenyir amb colorats alimentaris, per fer diferents colors, també es poden fer variacions, per exemple de kitkat, oreo.. en el pas 3 afegiríem unes 2 o 3 unitats de les grans, i gualaaaaaa!!!!! Aquesta recepte es la que he fet servir per les cupcakes d, abaix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario