domingo, 6 de mayo de 2012

CAKE DE LLIMONA AMB LEMOND CURD

A TOTES LES MAMES DEL MÓN EN ESPECIAL A LA MEVA MOLTES FELICITATS!!!
No sé com poder donar-li les grácies a la meva mare per tot el que fa per mi, per aixó li he fet un cake, que no és ni de bon troç el que ella es mereix!



8 comentarios:

  1. Es molt primaveral! ^^ Segur que li ha encantat
    Quin fondant fas servir per cert?? A la botiga on comprava un que m'agrada molt n'han deixat de portar u_u'
    un petó!

    ResponderEliminar
  2. gracies haig d' anar a comprar motlles perque ho faig tot a mà !!! I hem surtirán més macos!!! El fondant m' has matat!!! El compro a manenas aviat hi haig de tornar ja t' ho dirè !!!! Aquest no et pensis que trobo que s' obre amb esquerdes que dóna gust.... haig de demanar aviam si en tenen un altre que no s' obri tant!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això dels motlles es una passada, hi han coses molt xules, pero vaya que amb poca cosa surten uns pastissos la mar de monos ^^
      Jo vaig intentar l'altre dia fer fondant a casa i de gust prou bó pero per treballar es un horror jajaj aviam si trobem el fondant perfecte!

      Eliminar
    2. Ya te'l diré quan vagi a bcn a comprar-ne esque vaig gastar-ho tot i el paper obiament també!!! Ostres quina feinada no? Bueno per provar-ho està molt bé!!!!

      Eliminar
  3. Si us voleu embolicar a fer-lo a casa, podeu provar-ho amb núvols + sucre glacé. Si teniu Thermomix, en passareu força via i queda bastant bé, però prepareu-vos per netejar un bon merder!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. i tant que tinc de thermo!!! Porfavorrrr!!! Jeje gracies!!!!

      Eliminar
  4. Sento no haver passat abans però amb tant missatge a vegades hem perdo ji ji ji. Hem quedo per aquí, tens cosetes molt dolces...
    Petons, Sandra.

    ResponderEliminar
  5. apa Sandra ara he vist el teu misss!!! Ho sento jajaja gracies!!!! Muakkkk

    ResponderEliminar