miércoles, 25 de abril de 2012

GRACIES, THANK YOU, MERCI, GRAZIE....

Estic tan contenta que no sé com més dir gràcies en català, anglès, francès.... siiii siii ara us dic la raó... Doncs bé el cas és que una blogera que comparteix afició amb mi i un milió de persones és m' ha dedicat un premi!!! És el meu primer premi i ha set per dedicació a la cuina!!! M' ha fet molta il.lusió i penso que haig d' aprendre mo,t d' ella és una peazoooo de artista!!! Fa unes galetes impecables espero aprendre molt d'ella!!! Gracies de tot cor a: http://petitecerisebakery.blogspot.com.es/

lunes, 23 de abril de 2012

ST.JORDI DE FONDANT

És un dels dies que més m' agraden de tot l'any!!! Ideal per sortir a fer un passeig entre llibres i roses, entre rialles i somriures, entre enamorats i els que esperen l' amor! Jo espero amb emoció el arribar a casa i trobar-me la meva rosa, que fins ara no falla mai!!! Fins ara no havia vist unes cupcakes de St.Jordi....però avui he decidit fer-les aviam que us a sembla!!!

CUPCAKES DE POMA I CANYELLA

Com més llarg és el mmmmmmmmmmmmm més bones són! Doncs això és el que ha passat amb aquestes cupcakes d'avui, han quedat molt meloses, i per a dins et trobes trossets de poma amb un aroma de canyella, és molt interessant afegir aromes d' espècies a les cupcakes! No tingueu mai por de provar nous gustos o noves textures, segur que sortirà algun invent molt i molt bo!

miércoles, 4 de abril de 2012

PASQUA!

Ja tenim la pasqua aquí, és increïble la de dolços que tenim per fer i per menjar, és al·lucinant passar per les pastisseries només veus que si bunyols, mones, xocolata, borregos.... aiii mare però si tenim l' operació biquini ja aquí!!!!

Doncs ja que estem de dolços avui he decidit fer unes capcakes inspirades el uns nius de pasqua!! Bé doncs ja en tenim una nova temptació de quaresma cupcakes monades!!!

Espero que us agradin!!!

Bones festes a tots!!!